Vacatures  


Wegens de snelle groei van ons dynamische bedrijf zoeken l
wij per direkt:

Fulltime Medewerker Horeca (m/v)

Bedrijfsinformatie

L'Auberge Damhotel Edam is een klein intiem Hotel met een Grand cafe, restaurant en een terras in het hart van de stad.

Functieomschrijving

Je werkt in de luxe bedrijf. Een zeer afwisselende functie in een klein team. Na een inwerkperiode door de eerste medewerkster, verzorg je zelfstandig de bestellingen van gerechten dranken. 's Ochtends vroeg word er ontbijt geserveerd en vanaf elf uur gaat de keuken open Opruimen van het terras en schoonmaak van de werkplekken behoren ook tot de werkzaamheden. Wisseldiensten, de werktijden zijn variabel en liggen tussen 07.00uur en 01.00uur, ook afhankelijk van het seizoen. Deze functie is ook part time in te vullen.

Profiel

Je bent minimaal 18 jaar met M.B.O. werk- en denkniveau ruime ervaring in de horeca is vereist. Je bent enthousiast, leergierig en vooral gastvriendelijk Naast goede beheersing van het Nederlands, is het kunnen communiceren in het Engels en eventueel Duits een vereiste. Ook het bezit van eigen vervoer is gewenst. Je weet van aanpakken, bent een doorzetter die een brede ervaring wil opdoen.

Wat wordt geboden?

Je werkt in een vriendelijke omgeving met professionele collega's. Wij bieden je een goed salaris. Natuurlijk wordt je getraind voor specifieke taken die je gaat uitvoeren.

Solliciteren?

Sollicitaties naar L'Auberge Damhotel Edam, Keizersgracht 1, 1135 AZ in Edam, Tel: 0299-371766. U kunt ook mailen naar info@damhotel.nl

t.a.v. Ingrid Plat